Farské oznamy – 21.3.

Dnes o 15,00 Vás pozývame na modlitbu krížovej cesty s pôstnymi zamysleniami k Roku sv. Jozefa. Túto nedeľu sa nám prihovorí páter Waldemar Grieger.

Dnes je zbierka na pomoc našim bratom a sestrám v núdzi v krajinách Blízkeho východu. Bližšie informácie sa dozviete na webovej stránke tkkbs.sk alebo na našej farskej stránke.

Od štvrtku do soboty Vás pozývame vždy večer o 20,00 na pôstnu duchovnú obnovu, ktorú bude viesť P. Ján Štefanec. Bude priestor uvažovať o našich strachoch, ďalej o viere, nádeji a pravej radosti v Kristovi.

Nakoľko ani túto Veľkú noc nebudete mať možnosť zúčastniť sa veľkonočných obradov, chceli by sme vám ponúknuť rodinnú veľkonočnú sviecu – paškál, ktorá môže počas sviatkov reprezentovať prítomnosť Krista vo vašich rodinách. váš záujem nám napíšte na našu mailovú adresu nitrakalvaria@svd.sk. Sviecu vám môžeme poslať poštou, prípadne si ju počas prechádzky na Kalváriu môžete vyzdvihnúť osobne po tel. dohovore. Príspevok za sviecu je dobrovoľný.

Po opakovanom veľkom úspechu vám na Bielu sobotu môžeme opäť doručiť Kalvárske koláčiky, ktoré si môžete objednať na našom e-shope určenom na podporu Obnovy Kalvárie. Odporúčaná cena krabice s min. 15 koláčikmi je 18 eur. Dávame do pozornosti, že na e-shope pribudlo viacero zaujímavých noviniek.

Kalvárske hlasy