Farské oznamy z 8.11.

  • Vzhľadom na Uznesenie vlády Slovenskej republiky o zákaze vychádzania a prebiehajúcu prerábku elektrickej inštalácie jev našom chráme pozastavené verejné slávenie bohoslužieb.
  • Sväté omše budeme streamovať na našom YouTube kanáli: Verbisti Kalvária v pondelok- piatok o 18,00, v sobotu o 10,00 a v nedeľu o 9,00 a 10,30 (s príhovorom pre deti). Pri zmene okolností vás budeme informovať na našej webovej stránke, resp. počas online prenosov.
  • Kvôli zaopatrovaniu vážne chorých a prijatiu sviatosti zmierenia nás môžete kontaktovať na farskom tel. čísle (0950 233 140).
  • V súvislosti s prerábkou elektriky prebieha v našom kostole sondážny výskum predpísaný Krajským pamiatkovým úradom, po ktorom pristúpime k samotnej realizácii elektrickej inštalácie.
  • Naši kňazi sú k dispozícii aj pre pacientov (COVID negatívnych i pozitívnych), ktorí ležia v nitrianskej fakultnej nemocnici. Kňaz môže chorého v nemocnici navštíviť iba po kontaktovaní zdravotníckym personálom nemocnice. Preto neváhajte túto požiadavku v prípade potreby lekárovi alebo zdravotným sestrám odkomunikovať.
  • Ďakujeme všetkým, ktorí aj napriek ťažkej situácii nezabúdate na náš chrám a pomáhate svojimi modlitbami a finančnou podporou cez náš farský účet. Vďaka tiež sa ponúknutie Vašich rúk pri prerábke kostola. Aj Vašej podpore môžeme realizovať nevyhnutné opravy a zabezpečiť nevyhnutný chod kostola.
  • Ak by sa niekto dostal do situácie, v ktorej potrebuje pomoc na zabezpečenie nákupu, resp. vybavenie iných potrebných vecí, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Isto nájdeme spôsob, akým môžeme byť nápomocní.
  • Chceli by sme Vám ponúknuť Kalvárske koláčiky, ktorých kúpou podporíte Obnovu kalvárie. V krabičke nájdete mix minimálne 15 kusov týchto koláčikov: makrónky, mini pavlovky, makovo- višňový rez, punčový rez, perníkové cupcakes, ovocnú kocku, medový rez, brownies. Koláčiky by sme Vám priviezli 17. novembra až domov, dovoz je možný do Nitry a Bratislavy. Odporúčaný milodar za krabičku je 18 eur.  Záujemcovia, si môžu koláčiky objednať cez náš eshop kalvaria.eu do 13. novembra.

Kalvárske hlasy