IRON MAN (pôstna aktivita pre deti) 1.týždeň

Ahojte, tešíme sa, že spolu s nami chcete zoceliť svoj vzťah s Ježišom. On je najväčší superhrdina, ktorý zachránil svet. Táto naša pôstna aktivita ti pomôže stať sa superhrdinom IRON MANOM, a spoločne ako partia superhrdinov budeme chrániť svet a robiť ho ešte lepším. V prílohe nájdete plán na celých 40 dní. Počas jednotlivých pôstnych týždňov budeme dostávať plagátiky, na ktorých nájdeme „tréningový plán“. Každý týždeň je zameraný na „posilnenie a precvičenie“ končatín a orgánov tela, ktorými konáme, vnímame, pracujeme alebo aj zachraňujeme svet ? Ide o nohy, jazyk, ruky, uši, chrbát a oči….

  • Najprv je potrebné, aby sme si vytlačili tréningový plán IRON MANA, ktorý nám bude ukazovať kde sa v pôstnom období nachádzame ? a do okienok si môžeme zapísať akú úlohu sa nám v daný deň podarilo splniť. (Ak doma nemáte tlačiareň vôbec nevadí, plán si môžete prekresliť na papier) Plán si nezabudnime nalepiť alebo položiť na viditeľné miesto.
  • Na začiatku každého pôstneho týždňa (počnúc popolcovou stredou) dostane dieťa “VÝZVU”. Je to plagátik na ktorom nájde zopár úloh ktoré môže v ľubovoľnom poradí v daný týždeň splniť. Keď splní úlohu, poznačí si v plániku v konkrétny deň „SPLNENÉ“ a zapíše ju do Tréningového plánu. Okrem aktivít je na plagátiku aj modlitba, ktorú sa treba každý deň pomodliť.
  • Vyhodnotenie našej pôstnej aktivity bude na Veľkonočnú nedeľu (04.04.2021)  počas svätej omše s príhovorom pre deti o 10:30, kde si spoločne odprezentujeme naše „Tréningové plány“

Kalvárske hlasy