Farské oznamy – 14.3.

Oznamy na 14. marca 2021

Dnes o 15,00 Vás pozývame na modlitbu krížovej cesty s pôstnymi zamysleniami k Roku sv. Jozefa. Môžete nás sledovať online na našom YouTube kanáli. Túto nedeľu sa nám prihovorí páter Tomáš Gerboc.

Spojená katolícka škola – ZŠ sv. Svorada a Benedikta pozýva všetkých budúcich prvákov, ktorí majú záujem navštevovať našu školu, spolu s ich rodičmi NA ZÁPIS DO 1. ROČNÍKA V ŠKOLSKOM ROKU 2021/2022, ktorý sa uskutoční vo štvrtok 8. apríla 2021 od 8.00 hod. – 16.00 hod. Bližšie informácie o zápise a Dni otvorených dverí sa dozviete na webovej stránke školy alebo na našej farskej stránke.

Chceme dať do pozornosti, že tohtoročná jarná zbierka na Charitu je online. Zbierka je veľmi dôležitým zdrojom financovania približne 300 zariadení a služieb pomáhajúcich núdznym po celom Slovensku.

Rovnako Konferencia biskupov Slovenska vyhlásila na budúcu nedeľu zbierku, ktorej výnos bude použitý na pomoc našim bratom a sestrám v núdzi, ktorí žijú v krajinách Blízkeho východu, ktoré minulý týždeň navštívil Svätý Otec.

Bližšie informácie sa dozviete na webovej stránke tkkbs.sk alebo na našej farskej stránke.

Pozývame Vás na duchovnú obnovu pred Veľkou Nocou od štvrtku do soboty pred Kvetnou nedeľou vždy večer o 20,00, ktorú bude viesť P. Ján Štefanec.

Chceli by sme Vás poprosiť o podporu prostredníctvom poukázania 2% z Vašich daní Občianskemu združeniu VERBUM. Vaša pomoc je pre nás veľmi dôležitá. Za Vašu ochotu zo srdca ďakujeme. Realizácia prác na obnove kaplniek krížovej cesty a predpísaný reštaurátorský výskum kostola začínajú od začiatku apríla.

Kalvárske hlasy