Farské oznamy 22.5

Oznamy na nedeľu Zoslania Ducha Svätého

Ďakujeme všetkým farníkom, ktorí sa aj napriek nepriaznivému počasiu zapojili do farskej brigády a prípravy kostola na Slávnosť Zoslania Ducha Svätého. Nech Vám Boh odmení Vašu dobrotu a rozmnoží Váš čas, ktorý ste venovali spoločnému dobru.

Veľká vďaka aj birmovancom, sestričkám a mladým, ktorí pre nás pripravili krásnu vigíliu a modlitbu pri očakávaní Zoslania Ducha Svätého.

Minulotýždňová zbierka na katolícke média činila 550 eur.

Verbisti pozývajú starších a mladších miništrantov na letný tábor, ktorý bude tento rok v Zubáku od 25.7. do 1.8. 2021. Tábor je rozdelený na dve časti: pre miništrantov do 13 rokov – od nedele do piatku (25-30.7) a pre miništrantov nad 14 rokov je víkendovka od piatka do nedele (30.7. -1.8.)

Mládež pozývame aj na tábor Misijné prázdniny, ktoré budú v Trenčíne v dňoch 19. – 23. júla 2021. Všetky potrebné informácie a registračný formulár je na web stránke misijneprazdniny.sk. Témou Misijných prázdnin je: „Be good. Be warrior. Be God´s warrior!“

Pripomíname, že do 15.6.2021 je možné podporiť Obnovu Kalvárie hlasovaním v predajniach Tempo v MAXe na Chrenovej alebo na Petzwalovej ulici na Klokočine. Za každých 5€ z nákupu dostanete 1 žetón, ktorý je potrebné vhodiť do hlasovacej urny. Ak by sme vyhrali, tak získané prostriedky budú použité na vybavenie parčíka lavičkami, odpadkovými košmi, a na dlažbu.

Ďakujeme za Vašu podporu pri hlasovaní i za každý Váš milodar.

Kalvárske hlasy