Farské oznamy 20.2.2022

Oznamy 20. februára 2022

  • Sv. prijímanie rozdávame denne od 16.30 do 17.00 hod. V sobotu rozdávame sv. prijímanie od 11.00 do 11.30 hod. Zmena bude v nedeľu, kedy budeme sv. prijímanie rozdávať pol hodinu po sv. omšiach.
  • V piatok po večernej sv. omši vás pozývame na prvé pracovné synodálne stretnutie. Už dnes nájdete pracovné materiály na našej stránke kalvaria.verbisti.sk. Na stretnutie je potrebné sa pripraviť. Stretáme sa o 18,45 v kostole, kde sa rozdelíme do skupiniek.
  • Či  naša farnosť bude živá a atraktívna, záleží od každého z nás. V tomto popandemickom čase je dôležitejšie ako inokedy predtým zmobilizovať našu dobrú vôľu a potenciál. Dnes by sme chceli poslednýkrát opakovať prosbu, aby si každý farník, ktorému aspoň trošku záleží na rozvoji našej farnosti, pozrel dotazník „Ako priložiť ruku k dielu“. Nájdete ho na našej farskej stránke kalvaria.verbisti.sk, prípadne na Facebooku našej Farnosti. V zozname služieb je veľa atraktívnych aktivít, v ktorých sa človek môže rozvíjať, veľa sa naučiť a aj zažiť. V dotazníku nás zaujíma aj to, aké sú Vaše potreby a očakávania zo strany Farnosti. Vyplnenie dotazníka Vám nezoberie viac ako 5 minút. Za pomoc ďakujeme.
  • Oslávte s nami koniec fašiangov Kalvárskymi koláčikmi. Objednať si ich môžete do zajtrajšieho dňa na našom kalvárskom eshope obnovakalvarie.eu. Rozvoz bude zabezpečený v sobotu 26. februára v Nitre a Bratislave. V Nitre je možný aj osobný odber. Milodary budú použité na obnovu fasády nášho pútnického chrámu.
  • V dňoch 28. – 31. júla sa v Trenčíne uskutoční Národné stretnutie mládeže T22. Prihlasovanie sa začína v utorok 22. 2. 2022. Prvých 222 prihlásených môže účastnícky poplatok získať za 22 eur. Bližšie informácie nájdete na stránke www.narodnestretnutiemladeze.sk.

Kalvárske hlasy