Farské oznamy 16.10.2022

Oznamy na nedeľu 16. októbra 2022

V zadnej časti kostola sa nachádza rozpis služieb počas nedeľnej tichej adorácie v našom chráme na dnešné popoludnie. Za Vašu prítomnosť a modlitbu pred Najsvätejšou sviatosťou a dozor v kostole Vám ďakujeme.


Členovia Spolku svätého Vojtecha si môžu vyzdvihnúť podielové knihy, kalendáriky a kupóny na rok 2023 u p. Tibora Ujlackého v každú októbrovú nedeľu po skončení farskej sv. omše o 10.00 hod. Členský poplatok činí 8 eur.


V pondelok Vás po sv. omšiach pozývame na krátku pobožnosť k Duchu Svätému, ktorou mu chceme ďakovať za jeho doterajšie vedenie a prosiť o jeho dary pre nás do výziev každodenného života.


V sobotu, 22. októbra 2022, náš spolubrat Lukáš Hanúsek príjme z rúk otca biskupa Stanislava Zvolenského diakonské svätenie. Obrad diakonskej vysviacky sa uskutoční v Kostole sv. Arnolda Janssena v Bratislave na Krupinskej ulici o 10,00 hod. V jeho mene Vám ďakujeme za Vaše modlitby.


Budúcu nedeľu Cirkev slávi Misijnú nedeľu. Pri tejto príležitosti s našimi birmovancami organizujeme Misijný deň detí. Už teraz dávame do pozornosti rodičom, že budúcu nedeľu v poobedných hodinách bude pripravený bohatý program plný súťaží a zábavy. Program začne o 15,00 hod.


Oslávte s nami Misijnú nedeľu krabičkou Kalvárskych koláčikov. Odporúčaný milodar za krabičke s minimálne 15 koláčikmi je 21 eur. Krabičky budú k dispozícii v nedeľu 23. októbra po svätých omšiach. Ak si chcete byť istý, že sa Vám krabička ujde, môžete si ju ešte do zajtra objednať na našej internetovej stránke kalvaria.verbisti.sk alebo sa prosím zapíšte v sakristii.


Pri príležitosti mesiaca október Farnosť Dolné Mesto nás pozýva na modlitbu ruženca, ktorá sa bude konať dňa 20.októbra 2022 o 17:00 hod. v Nitre na Svätoplukovom námestí pri Mariánskom stĺpe. Stĺp dal postaviť na pamiatku morovej epidémie v roku 1882 biskup Augustín Roskovanyi. Všetci ste srdečne pozvaní!


Budúcu nedeľu bude zbierka na misie.

Kalvárske hlasy