Farské oznamy z nedele 19.3.2023

Oznamy na nedeľu 19. marca 2023

  • Dnes o 14,30 Vás pozývame na modlitbu posvätného ruženca, katechézu a pobožnosť Krížovej cesty. Pôstnu katechézu o čnosti spravodlivosť a krížovú cestu bude viesť pán farár zo Zobora vdp. Milan Polák. Po krížovej ceste bude vyložená sviatosť oltárna do 17,30 hod.
  • Počas pôstu sa v našom chráme budeme modliť krížovú cestu aj v piatok pred večernou sv. omšou o 17,30 hod.
  • Ďakujeme všetkým, ktorí sa zapojili do pôstnej kajúcej iniciatívy s názvom „24 hodín pre Pána“.
  • Konferencia biskupov Slovenska vyhlásila na budúcu nedeľu, 26. marca 2023, zbierku na pomoc prenasledovaným kresťanom a utečencom v krajinách Blízkeho východu. Viac informácií si môžete pozrieť na stránke utečenci.kbs.sk, alebo na plagátikoch v zadnej časti kostola.
  • Aktuálne vydanie Katolíckych novín je venované jubileu, ktoré slávi naša provincia Spoločnosti Božieho Slova. Objednali sme viacero výtlačkov, aby ste si mohli prečítať o charizme, spiritualite a projektoch Spoločnosti. Noviny sú v zadnej časti kostola.
  • Základná škola s materskou školou sv. Gorazda v Nitre na Chrenovej oznamuje rodičom budúcich prváčikov, že zápis do prvého ročníka základnej školy sa uskutoční v dňoch   od 3. do  5. apríla 2023  v čase od 8.00 hod do 16.00 hod.  Rodičov s deťmi, ktorí majú záujem bližšie spoznať školu, pozývame  na ,,Deň otvorených dverí“ dňa 29. marca v čase od 8.00 hod do 14. 00 hod. Viac informácií  o škole  nájdete na webovej stránke školy  www.zsgorazdova.sk

Kalvárske hlasy